Palvelut ikäihmisille

KOTIAVUN PALKKAAMINEN IKÄIHMISELLE

Iäkkäät ihmiset saattavat tarvita apua normaalissa arjessa ja säännöllinen kotiapu auttaa pärjäämään kotona pidempään. Onko sinulla huoli vanhemmistasi, omaisistasi jotka ovat päivästä toiseen yksin kotonaan? Kodin Apurit tarjoavat kotiapua asiakasta arvostaen, kuunnellen ja asiakkaan toiveet huomioiden. Tarvittaessa annamme raportointia läheisille / asioita hoitavalle ihmisille asiakkaan kunnosta ja kyvystä suoriutua arjesta.

TIESITKÖ: Omalle vanhemmalle hankitun kotiavun kustannuksista voi saada kotitalousvähennystä!

Ruoanvalmistus

Iäkkäiden terveyttä ja elämänlaatua voidaan tukea riittävällä ja monipuolisella ruokavaliolla. Valmistamme asiakkaan kotona, asiakkaan toivomaa kotiruokaa joka on varmasti maukkaampaa kuin teollisesti tehdyt ruoat. Ruokaa voimme valmistaa muutamaksi päiväksi kerrallaan. Asiakas voi halutessaan osallistua ruoanlaittoon tai leipomiseen.

Kodin siivous

Puhtaassa ja siistissä kodissa on hyvä olla. Kotisiivouspalvelut sovitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakkaan kanssa päätetään yhdessä siivoustehtävät, palveluun käytettävän tuntimäärän ja aikataulun. Kotisiivoukseen kuuluu kodin imurointi, pölyjen pyyhintä, keittiön siistiminen, lattioiden pyyhintä,ja wc- ja kylpyhuonetilojen siivous.

Vaatehuolto

Pesemme pyykit, asiakkaan omalla pesukoneella ja pesuaineilla.

Asiointiapu

Tarvitsetko asiointiapua? Autolla ei saa enään ajaa, liikkuminen vaikeaa, sukulaiset asuvat muualla tai et halua heitä vaivata. Autamme asioinneissa kaupassa, apteekissa, lääkärissä, pankissa, kampaajalla tai parturissa. Asioinneilla kuljemme Kodin Apureitten ajoneuvolla.

Ulkoilu

Onko ulkoilu jäänyt kokonaan? Haluaisitko mustikkaan? Voisimme yhdessä käydä rauhallisella kävelyllä tai vaikka marjastamassa. Tehdään juuri sitä mistä itse tykkäät.

Pihatyöt

Tuntuuko raskaalta lumityöt, nurmikon leikkaus tai pihan haravointi? Työt voidaan tehdä joko asiakkaan välineillä tai Kodin Apureitten työvälineillä.

TIESITKÖ?

Saat kotitalousvähennystä tavanomaisesta kotitaloustyöstä. Siihen kuuluvat muun muassa siivous, ruuanlaitto, pyykinpesu ja silitys sekä piha-alueen ja puutarhan hoito ja lumenluonti.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan verkkosivulla.