Allergiasiivous

Allergiakodin siivouksessa käytämme PRO-AQUA-puhdistuslaitetta, jonka toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Separaattorin ja veden yhdistelmä ei jätä mitään mahdollisuuksia pölylle ja lialle. Laite vangitsee hienoistakin hienoimman pölyn pois hengitysilmasta. Suodatustehokkuus on jopa 99,9995 %.

PRO-AQUA toimii ilmanpuhdistuslaitteena, joka pesee ilmaa luonnonmukaisella menetelmällä. Koko huoneilma kulkee laitteen läpi ja laite sitoo pölyn vesisäiliöön. Tilalle tulee puhdasta, kosteutettua ilmaa, jota on virkistävää ja terveellistä hengittää.

Vesisäiliöön voidaan lisätä suolaa, tällöin pystytään hyödyntämään suolapitoisen ilman terveysvaikutukset kotioloissa: väsymys helpottaa, iho puhdistuu ja hengityselimistön oireet vähenevät.

Allergisen kodissa käytämme tuotteita jotka eivät sisällä yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineosia, materiaaleja tai hajusteita.

PRO-AQUA puhdistaa huoneilman, pinnat ja tekstiilit luonnollisesti.

TIESITKÖ?

Saat kotitalousvähennystä tavanomaisesta kotitaloustyöstä. Siihen kuuluvat muun muassa siivous, ruuanlaitto, pyykinpesu ja silitys sekä piha-alueen ja puutarhan hoito ja lumenluonti.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan verkkosivulla.