Palvelut kotitalouksille

Tuntuuko että elämä on kiireistä? Työ vie kaiken energian? Ja työpäivän päätteeksi toinen ”kotityövuoro” odottaa kotona? Haluaisitko enemmän palauttavaa ja virkistävää vapaa-aikaa itsellesi ja perheellesi? Tarjoamme asiakasta ja hänen kotiaan kunnioittavaa, laadukasta ja luotettavaa kotiapupalvelua.

Kodin siivous

Järjestyksessä oleva, raikas koti vähentää stressiä ja auttaa keskittymään. Kotisiivouspalvelut sovitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakkaan kanssa päätetään yhdessä siivoustehtävät, palveluun käytettävän tuntimäärän ja aikataulun.

Ruoanvalmistus

Haluaisitko joskus tulla työpäivän päätteeksi valmiiseen pöytään? Olisiko ihana jos oven avatessa vastaan leijuisi vasta paistetun pullan tuoksu? Valmistamme ruokaa asiakkaan kotona, asiakkaan toivomalla tavalla. Ruokaa voimme valmistaa muutamaksi päiväksi kerrallaan.

Vaatehuolto

Pesemme pyykit, asiakkaan omalla pesukoneella ja pesuaineilla.

Pihatyöt

Tuntuuko raskaalta lumityöt, nurmikon leikkaus tai pihan haravointi? Tai et muuten aikataulullisista syistä ehdi niitä tekemään? Kodin Apureilta voit tilata kertaluontoisesti tai säännöllisesti pihanhoitopalvelua. Työt voidaan tehdä joko asiakkaan välineillä tai Kodin Apureitten työvälineillä.

Lastenhoito

Haluaisitko päästä jumppaan? Yhdessä elokuviin? Kodin Apureilta voit tilata kertaluontoisesti tai säännöllisesti turvallista ja toiminnallista lastenhoitoapua.

Lemmikin ulkoilutus

Kodin Apureilta voit tilata kertaluontoisesti tai säännöllisesti lemmikkisi ulkoilutusta.

TIESITKÖ?

Saat kotitalousvähennystä tavanomaisesta kotitaloustyöstä. Siihen kuuluvat muun muassa siivous, ruuanlaitto, pyykinpesu ja silitys sekä piha-alueen ja puutarhan hoito ja lumenluonti.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan verkkosivulla.