Arvonlisäverottomat kotipalvelut ikäihmisille

Arvonlisäveroton kotipalvelu

Voimme tarjota kotisiivouksen ja arjen auttamisen palveluja arvonlisäverottomana, jos asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi ikääntymisen (yli.75.v) , vamman tai onnettomuuden seurauksena ja hän tarvitsee palvelua säännöllisesti.

Arvonlisäverottoman palvelun saamiseen teemme asiakkaan kanssa palvelusopimuksen jossa sovimme mitä ja kuinka paljon palvelua tuotetaan.

Autamme kaikissa arjen askareissa!

Kuulumme Kuusamon kaupungin kotipalvelun tukipalveluiden tuottajien rekisteriin.

KOTIPALVELUITAMME:

Ruoanvalmistus

Iäkkäiden terveyttä ja elämänlaatua voidaan tukea riittävällä ja monipuolisella ruokavaliolla. Valmistamme asiakkaan kotona, asiakkaan toivomaa kotiruokaa joka on varmasti maukkaampaa kuin teollisesti tehdyt ruoat. Ruokaa voimme valmistaa muutamaksi päiväksi kerrallaan. Asiakas voi halutessaan osallistua ruoanlaittoon tai leipomiseen.

Kodin siivous

Puhtaassa ja siistissä kodissa on hyvä olla. Kotisiivouspalvelut sovitaan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakkaan kanssa päätetään yhdessä siivoustehtävät, palveluun käytettävän tuntimäärän ja aikataulun. Kotisiivoukseen kuuluu kodin imurointi, pölyjen pyyhintä, keittiön siistiminen, lattioiden pyyhintä,ja wc- ja kylpyhuonetilojen siivous.

Vaatehuolto

Pesemme pyykit, asiakkaan omalla pesukoneella ja pesuaineilla.

Asiointiapu

Tarvitsetko asiointiapua? Autolla ei saa enään ajaa, liikkuminen vaikeaa, sukulaiset asuvat muualla tai et halua heitä vaivata. Autamme asioinneissa kaupassa, apteekissa, lääkärissä, pankissa, kampaajalla tai parturissa. Asioinneilla kuljemme Kodin Apureitten ajoneuvolla.

Ulkoilu

Onko ulkoilu jäänyt kokonaan? Haluaisitko mustikkaan? Voisimme yhdessä käydä rauhallisella kävelyllä tai vaikka marjastamassa. Tehdään juuri sitä mistä itse tykkäät.


TIESITKÖ?

Arvonlisäverottomasta kotipalvelusta voi tehdä verotuksessa 40 %:n kotitalousvähennyksen. Vähennyksessä on vuodessa 100 euron omavastuu.Lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan verkkosivulla.