Vuoteen syväpuhdistus

Onko taas nenä tukossa? Silmä-tai iho-oireita? Tiesitkö että makuuhuone on kodin pölyisimpiä huoneita, sillä petivaatteiden ja lakanoiden kuiduista irtoaa runsaasti pölyä. Ja meistä jokaisesta irtoaa yön aikana lakanoihin ja vuodevaatteisiin rasvaa, hilsettä ja kosteutta, joka tarjoaa pölypunkeille mitä parhaimmat olosuhteet.

Vuoteen syväpuhdistuksessa käytämme PRO-AQUA-puhdistuslaitetta. PRO-AQUA-puhdistuslaitteen toiminta perustuu vesisuodatin- ja separaattoritekniikkaan. Separaattorin ja veden yhdistelmä ei jätä mitään mahdollisuuksia pölylle ja lialle. Suodatustehokkuus on jopa 99,9995 %.

Syväpuhdistuksessa vakumoimme peitot, tyynyt ja petauspatjat. Vakumoinnilla saadaan irrotettua pöly, kuollut iho, hilse, kuivuneet kuona-aineet ja pölypunkit tekstiileistä. Lopuksi tuotteet syväimuroidaan sähkömoottoriharjalla, joka tärisyttää, harjaa ja kuljettaa voimakkaalla ilmavirralla epäpuhtaudet pois.

Yhden hengen vuode 55€

Parivuode 100€

Suosittelemme vuoteita syväpuhdistettavaksi vakumoiden muutaman kerran vuodessa. Syväpuhdistus vähentää erilaisia allergia- ja yliherkkyysoireita ja estää lian ja pölypunkkien kerääntymisen vuoteeseen.

TIESITKÖ?

Saat kotitalousvähennystä tavanomaisesta kotitaloustyöstä. Siihen kuuluvat muun muassa siivous, ruuanlaitto, pyykinpesu ja silitys sekä piha-alueen ja puutarhan hoito ja lumenluonti.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan verkkosivulla.